Sport

BRAȘOV. Oltchim Rm. Vâlcea și Rulmentul Brașov, din nou față în față. Meci caritabil pentru un bebeluș de cinci luni care suferă de o boală genetică rară

 

Două dintre formațiile mari ale handbalului românesc, Oltchim Rm. Vâlcea și Rulmentul Brașov, vor fi din nou față în față.

Conform prosport.ro, pe 20 mai, la Sala Sporturilor „Traian”, evenimentul va fi unul caritabil, pentru un bebeluș de cinci luni, care suferă de o boală genetică rară.

Deși s-a dorit un duel între echipele din sezonul 2007-2008, care au luptat până în ultima etapă pentru titlu, cum nu s-ar fi putut aduna toate jucătoarele de atunci, s-a ales varianta ca cele două grupări să vină cu toate numele importante care vor dori să participe.

Carmen Amariei, Ildiko Kerekes, Luminiţa Huţupan-Dinu, Clara Vădideanu, Mariana Târcă, Simona Gogârlă, Patricia Vizitiu, Valeria Motogna, Roxana Cherăscu, Janina Luca, Mia Rădoi, Adina Meiroşu, Magdalena Urdea Voicu sau Mihaela Tivadar, au confirmat deja prezența.

FOTO: prosport.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare