Sport

BRAȘOV. „Olimpicele” se reunesc luni

 

Jucătoarele de la Olimpia CSU Brașov se vor reuni luni, antrenorul Dan Calancea urmând să conducă primul antrenament în noua formulă. 

Față de sezonul precedent, în lotul „olimpicelor” sunt multe noutăți. Majoritatea jucătoarelor autohtone importante au rămas, excepție făcâd Sonia Ursu, care a ales formația din Alba Iulia. În schimb, dintre straniere, doar Carla Bartee și-a prelungit contractul, Britney Jones, Zorica Mitov și Natasa Bucevac părăsind formația. Totuși, și în noul sezon, antrenorul Dan Calancea va avea la dispoziție tot patru straniere. În această vară au mai fost transferate sârboaicele Biljana Pesovic și Dara Kovacevic și americanca Janae Sharpe (foto). 

Noul sezon al Ligii Naționale la baschet feminin va debuta pe 3 octombrie. În prima etapă, Olimpia CSU Brașov stă, astfel că gruparea de la poalele Tâmpei va susține prima partidă pe 7 octombrie, pe teren propriu cu Rapid București.

Primele partide oficiale ale „olimpicelor” în noul sezon vor fi cele cu Universitatea Cluj, din prima fază a Cupei României. Turul va avea loc pe 26 septembrie la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, manșa a doua fiind programată pe 30 septembrie, la Cluj.

Ce spune antrenorul Dan Calancea despre noul sezon și care sunt obiectivele „olimpicelor”, mâine în Transilvania Expres.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button