Sport

BRAȘOV. „Olimpicele” s-au relaxat la Castelul Bran. În sezonul viitor formația de la poalele Tâmpei ar putea participa în Liga Europei Centrale

  • 2_139.jpg
  • 3_72.jpg
  • 4_68.jpg
 

Fetele de la Olimpia CSU Brașov s-au relaxat astăzi la Castelul Bran, unul dintre sponsorii echipei.

Pentru gruparea de la poalele Tâmpei urmează o vacanță destul de lungă, după care va începe pregătirea pentru sezonul viitor. Veștile bune sunt că în următorul an competițional bugetul ar putea fi ceva mai mare față de cel recent încheiat. Apoi, oficialii clubului au început negocierile pentru prelungirea contractelor jucătoarelor. „Orice antrenor își dorește să existe continuitate în ceea ce privește lotul. Vom vedea cum se vor concretiza discuțiile cu fetele, dar eu îmi doresc ca toate să continue la noi”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

În fine, în viitorul sezon, Olimpia CSU Brașov ar putea participa în cupele europene. Echipa și-a câștigat acest drept după ce a ocupat poziția a treia în Liga Națională și se așteaptă să se vadă dacă vor fi fonduri, cel mai probabil pentru Liga Europei Centrale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare