Sport

BRAȘOV. „Olimpicele”, la a doua înfrângere din acest sezon

 

Olimpia CSU Brașov nu a reușit surpriza în meciul din deplasare cu Universitatea ICIM Arad. Formația antrenată de Dan Calancea a cedat, 70-80, în fața uneia dintre pretendentele la un loc pe podium la finalul sezonului.

Pentru Olimpia CSU au marcat: Irimia – 19 p, Pesovic – 17 p, Sharpe – 16 p, Bartee – 14 p, Ardelean – 4 p.

„A fost un joc foarte bun, o propagandă bună făcută baschetului. Un meci pe care puteam să-l câștigăm. Din păcate, ne-a lipsit pivotul, Kovacevic fiind accidentată, iar acest lucru s-a văzut. Aradul ne-a învins la numarul de recuperări ofensive. Nu poți să joci fără poziția 5, dacă vrei să câștigi pe terenul Aradului. Fetele s-au mobilizat exemplar, au avut atitudine, au dat o replică bună, dar din pacate, Aradul a fost echipa câștigătoare”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

Chiar dacă a pierdut la Arad, Olimpia CSU este în continuare a doua în ierarhie, din punct de vedere al raportului victorii/înfrângeri, cu doar două meciuri pierdute în opt partide. În spate sunt Arad și Alba Iulia, fiecare cu câte trei eșecuri.

În tur, brașovencele mai au două meciuri, ambele în deplasare, primul lejer, cu CSM Satu Mare, codașa clasamentului, pe 21 noiembrie, al doilea la Târgoviște, campioana en-titre, pe 29 noiembrie.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare