Sport

BRAȘOV. „Olimpicele” au trei meciuri acasă

 

Pentru Olimpia CSU Brașov urmează trei partide pe teren propriu în Liga Națională de baschet feminin, cu ICIM Arad, CSM Târgoviște și Universitatea Cluj.

Prima dintre ele, cea cu ICIM Arad, se va juca luni, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”. Până acum, „olimpicele” au reușit două victorii, 80-74 cu CSM Satu Mare și 80-71 cu Universitatea Cluj, dar au pierdut clar, 57-96, meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe.

„Nu cred că scorul de la Sf. Gheorghe reflectă diferența dintre cele două echipe. Sunt convins, că la Brașov putem să ne luăm revanșa. Câștigătoarea s-a decis în primul sfert. Apoi, s-a accidentat Flavia Ferenczi. Pesovic nu a putut juca fiind și ea accidentată. Sunt trei jocuri foarte dificile. Cel mai important este cel care urmează, cel de luni cu Aradul. Va fi greu. Față de partidele din Cupa României, rivalele au două jucătoare noi, Teodora Neagu și o sportivă din SUA. Sunt convins însă că noi vom da totul, fetele se vor mobiliza exemplat și vom face totul pentru a câștiga”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

În condițiile în care lotul este numeric redus, tehnicianul a menționat că în perioada următoare vor mai fi transferuri. „Este dificil, mal ales la antrenamente. Rar am putut să ne pregătim 5 contra 5. Nu suntem presați de timp. În acest nou format, în sezonul regulat nu se mai joacă pentru calificarea în play-off, vom fi acolo. Am mai spus-o, pentru mine nu este important de pe ce loc mergem în play-off și ce adversar vom avea. Contează să fim atunci în vârf de formă. Nu ne grăbim și vrem să facem cele mai bune mutări. Orice lună care trece, înseamnă puțin în plus la buget și posibilitatea de a aduce o sportivă mai valoroasă”.

„Ne așteaptă un meci greu. Aradul este o echipă omogenă, cu jucătoare puternice. Cred însă că putem obține victoria. Sunt de două luni la Brașov. E O.K. Cred că un sportiv de performanță trebuie să se adapteze oriunde merge. Îmi doresc enorm să joc o finală cu Olimpia CSU în acest sezon”, a menționat Romina Filip. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button