Sport

BRAȘOV. „Olimpicele” au meci tare la Cluj. Dan Calancea: „Să arătăm că nu bugetele joacă pe parchet”

 

Formațiile de pe primele două locuri ale clasamentului Ligii Naționale de baschet feminin, două grupări neînvinse în primele trei etape, Universitatea Cluj și Olimpia CSU Brașov, vor fi față în față mâine, de la ora 17.00, în orașul de pe Someș, în runda a patra a sezonului regulat.

„Va fi un meci foarte dificil. Universitatea Cluj este favorită din toate punctele de vedere. Rivalele sunt peste noi și ca buget și ca lot. Probabil, trei jucătoare de acolo câștigă cât toate cele nouă sportive plătite din lotul nostru. Ele au început primele pregătirea în vară, au avut și un cantonament în Turcia. Sper că vom reuși să ne comparăm cu adversarele pe teren. Știm că va fi greu, dar mergem la Cluj cu gândul la victorie. Sunt convins că va fi un meci disputat, dar îmi doresc să arătăm că nu bugetele joacă pe parchet. Este un campionat foarte echilibrat, ar însemna enorm pentru noi o victorie în deplasarea de la Cluj. Nu avem probleme de lot, suntem optimiști”, a delcarat antrenorul „olimpicelor”, Dan Calancea.

 

Amintiri plăcute de la Cluj

În sezonul trecut, Olimpia CSU reușea o victorie importantă la Cluj, într-un moment delicat.

„Pentru mine, cea mai frumoasă amintire din sezonul trecut este legată de meciul de la Cluj, pe care l-am câștigat. Am mers fără trei jucătoare de bază, Gabriela Irimia, care acum evoluează chiar la Cluj, Biljana Pesovic și Ana Ferariu. Am jucat cu sportive tinere, ca Maria Ferariu și Iulia Brezoi, care atunci aveau 15, respectiv 16 ani. A fost un meci incredibil și o victorie extraordinară pentru noi”, a adăugat Calancea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button