Sport

BRAȘOV. „Olimpicele” au marcat 100 de puncte în meciul cu Timișoara

Teodora Chirilă a debutat la doar 15 ani în Liga Națională de baschet feminin

 

Conduse de pe bancă de „secundul” Nenad Marinkovic, în condițiile în care „principalul” Dan Calancea a avut de ispășit o etapă de suspandare, jucătoarele de la Olimpia CSU Brașov au făcut un meci perfect în compania grupării BCm Timișoara.

Deși toate jucătoarele din lot au fost folosite, mult timp evoluând doar tinerele din echipă, brașovencele au dominat autoritar confruntarea și s-au impus cu 100-48, pe sferturi 30-18, 24-11, 18-4, 28-15. 

În urma acestui succes, Olimpia CSU Brașov și-a asigurat matematic locul secund la finalul sezonului regulat, luptând în continuare cu Sepsi Sf. Gheorghe pentru prima poziție. 

În meciul disputat în această seară la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, brașoveanca Teodora Chirilă a debutat la doar 15 ani în Liga Națională.
Pentru Olimpia CSU Brașov au marcat: Pesovic – 20 p, Bartee și Ana Ferariu – câte 15 p, Irimia – 11 p, Sharpe – 10 p, Haas – 9 p, Chiș – 7 p, Maria Ferariu – 5 p, Brezoi și Mitic – câte 4 p.

„Scorul final arată că meciul a fost mult mai ușor decât ne-am așteptat. Ne bucurăm pentru această victorie, care ne asigură şi matematic locul secund la sfârşitul sezonului regulat. Așteptăm un pas greșit al celor din Sf. Gheorghe, poate urcăm chiar pe prima poziție. Totuși, va fi greu să se întâmple acest lucru, Sf. Gheorghe ai are doar un meci mai dificil și, probabil, ei vor fi lideri înainte de play-off. Apoi, ne bucurăm că am reușit să integrăm în echipă multe junioare, care au avut ocazia să joace mai mult și trebuie să remarc faptul că la doar 15 ani, Teodora Chirilă a debutat în Liga Națională”, a declarat „secundul” „olimpicelor”, Nenad Marinkovic.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare