Sport

BRAȘOV. „Olimpicele” au încheiat cantonamentul de la Tg. Mureș

 

Olimpia Brașov a participat la finalul săptămânii trecute la turneul amical „Cupa Sirius”. Brașovencele au pierdut primele două partide, 80-85 cu Sirius Tg. Mureș și 75-82 cu Universitatea Cluj și au câștigat ultima confruntare, 102-61 cu formația maghiară Kecskemet.

„Din păcate pentru echipa noastră, retragerea formației din Târgoviște ne afectează foarte mult. Am alcătuit planul pentru această ediţie de campionat neluând în calcul decizia celor din Târgovişte. În prima etapă ar fi urmat să stăm, iar acum, după noul program competiţional suntem nevoiţi să facem modificări din mers. Am început pregătirea pe 4 septembrie, din raţiuni financiare, iar săptămâna trecută am avut un cantonament la Tg. Mureș, pe care l-am încheiat cu meciurile din cadrul «Cupei Sirius». Suntem într-o perioadă de acumulări, iar modul în care au răspuns jucătoarele la efort a fost admirabil. Rezultatele din jocurile amicale nu au nici o relevanţă în acest moment. Am jucat cu echipe care au în faţa noastră trei săptămâni de pregătire şi firesc acest lucru a făcut diferenţa. Avem enorm de mult de muncit şi sper într-o evoluţie foarte bună şi în această ediţie de campionat”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

Pentru „olimpice” urmează două teste la Alba Iulia, vineri, de la ora 18.00 și sâmbătă, de la ora 11.00.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare