Sport

BRAȘOV. Olimpia – Zabiny Brno, duel în Cupa Europei Centrale la baschet feminin

 

Olimpia Brașov va juca mâine, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, a doua partidă în grupa A a Cupei Europei Centrale.

Formația antrenată de Dan Calancea se va duela cu Zabiny Brno, grupare care ocupă poziția a 5-a în prima ligă din Cehia. În zece etape, adversara de mâine a „olimpicelor” a reușit șase victorii și este bine plasată în lupta pentru calificarea în play-off.

În grupa A a Cupei Europei Centrale, cele două formații au câștigat primul meci disputat, Olimpia, 81-75 cu CSU Alba Iulia, Brno, 79-75 cu Flying Foxes SVS Post. În condițiile în care Alba Iulia și SVS Post au jucat meciurile directe, fiecare câștigând pe teren propriu, cele două conduc în grupă cu câte 4 puncte din trei meciuri, urmate de Brașov și Brno, ambele cu 2 puncte, dar cu o singură partidă disputată.

„După accidentarea gravă a Iuliei Brezoi, una dintre cele mai importante jucătoare ale echipei noastre, Gabi Irimia, urmează să stea departe de teren cel puțin o lună (ea a suferit o fractură la deget în meciul de la Satu Mare – n.r.). Nu am mai trăit un sezon cu atâtea probleme medicale. Meciul cu Brno este în aceste condiții și mai dificil. Pentru o echipă care a avut răbdare și a construit pas cu pas în fiecare sezon, această primă participare într-o competiție europeană înseamnă cu adevărat o realizare. Sper să reprezentăm cu mândrie orașul nostru în această întrecere. Sunt convins că în ciuda marilor probleme medicale ne vom mobiliza exemplar pentru a putea oferi brașovenilor meciuri deosebite”, a declarat antrenorul Dan Calancea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button