Sport

BRAȘOV. Olimpia – Sepsi Sf. Gheorghe, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”

 

Cu un început modest de sezon în Liga Națională de baschet feminin, 2 victorii și 3 înfrângeri, Olimpia Brașov va avea parte mâine de un duel dificil, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, de la ora 19.00, cu Sepsi Sf. Gheorghe, campioana en-titre a României.

Formația covăsneană a câștigat cele cinci meciuri jucate până acum în noul sezon și ocupă poziția a doua, în spatele grupării CSM Satu Mare, care are însă o partidă în plus disputată.

„În orice conjunctură, un duel cu Sepsi este deosebit de dificil. Ceea ce se întâmplă la echipa noastră este mai rar întâlnit și mă refer la acidentari. În meciul de la Ploiești din Liga 1, Diana Moraru a făcut entorsă la gleznă. Într-un singur meci în acest sezon, cel din prima etapă, am fost în formulă completă. Sunt totuși un optimist incurabil și sper la prestații bune și în aceste condiții”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

Altfel, oficialii formașiei brașovene au anunțat că Portia Durrett, care a nu s-a prezentat la meciul de miercuri cu Brno din Cupa Europei Centrale, a revenit la echipă, dar nu a oferit vreo explicație pentru gestul de la mijlocul săptămânii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button