Sport

BRAȘOV. Olimpia, prima victorie în Europa

 

Olimpia Brașov a susținut joi seară, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, primul meci european din istoria echipei.

„Olimpicele” s-au duelat, în prima etapă a grupei A a Ligii Europei Centrale (Central Europe Women League – CEWL), cu CSU Alba Iulia. Formația antrenată de Dan Calancea s-a impus cu 81-75, după un meci pe care l-a dominat și în care nu a avut vreo emoție, chiar dacă în ultimul sfert oaspetele au reușit să micșoreze diferența de pe tabelă.

Fără Biljana Pesovic, care a suferit o entorsă, pentru Olimpia Brașov au marcat: Durett – 28 p, Irimia – 24 p, Handford – 18 p, Higgins – 6 p și Kazlauskaite – 5 p.

„Este un start foarte bun în această competiție. Sper că evoluțiile noastre pe toate fronturile să fie mai bune de la meci la meci. Sunt fluctuații de formă în acest început de sezon, firești din punctul meu de vedere. Sper să avem o prestație bună în disputa care urmează, cea din campionat de la Tg. Mureș, după care urmează o pauză de trei săptămâni în care vom încerca să punem la punct lucrurile care nu au funcționat până acum”, a declarat antrenorul Dan Calancea. 

În cealaltă partidă a grupei, Zabiny Brno a dispus de Flying Foxes SVS Post, 79-75. Astfel, în clasament, Olimpia Brașov este pe prima poziție, în etapa viitoare, pe 29 noiembrie, urmând să joace în Cehia, cu Zabiny Brno.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button