Sport

BRAȘOV. Olimpia, două meciuri în două zile în Cupa Europei Centrale la baschet feminin

 

Olimpia Brașov va avea parte, în doar 24 de ore, de două partide în grupa A a Cupa Europei Centrale la baschet feminin.

Mâine, „olimpicele” vor evolua în Cehia, cu Zabiny Brno, iar joi se vor duela, în Austria, cu Flying Foxes SVS Post. Cu o victorie în aceste partide, Olimpia Brașov va fi sigură în mare măsură că va încheia pe unul dintre primele două locuri ale grupei și se va califica în Final Four-ul competiției. În acest moment, echipa antrenată de Dan Calancea ocupă poziția a doua a ierarhiei seriei, cu 4 puncte din două meciuri (2 victorii/ 0 înfrângeri). Lider este CSU Alba Iulia, cu 6 puncte, din patru partide (2 victorii/2 înfrângeri). Cu câte 4 puncte din trei dispute (1 victorie / 2 înfrângeri), Flying Foxes SVS Post și Zabiny Brno, se află pe locurile 3, respectiv 4, fiind despărțite de coșaveraj.

„Jocurile din această competiție sunt extrem de dificile și au o altă importanță în comparație cu cele din sezonul regulat al Ligii Naționale, unde totul se decide în play-off. Aici, fiecare pas greșit contează și sper să obținem maximum din cele două confruntări pe care le avem la Brno și Viena”, a declarat tahnicianul Dan Calancea.

FOTO: Sport Pictures


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button