Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU vrea să rămână neînvinsă pe teren prorpiu

 

Neînvinsă până acum pe teren propriu în acest sezon, Olimpia CSU Brașov se va duela sâmbătă, de la ora 19.45, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, cu CSM Târgoviște în Liga Națională de baschet feminin.

Deși rivalele nu au câștigat până acum în campionat, tehnicianul Dan Calancea consideră că meciul va fi unul greu, principalul adversar al echipei de la poalele Tâmpei fiind oboseala, în condițiile în care lotul este redus din punct de vedere numeric.

„Vrem să ne menținem invincibilitatea pe teren propriu. Ne așteaptă o partidă extrem de dificilă, cu o echipă valoroasă. Târgoviște are în componență jucătoare cu mare experiență, românce și străine, dar și câtevaq sportive tinere, de perspectivă. O echipă care are o rotație foarte bună. În ciuda faptului că au început mai greu acest sezon, cei din Târgoviște vor veni la Brașov pentru a câștiga. Sper că fetele se vor mobiliza din nou exemplar, la fel ca în precedentele partide. Din păcate, nu stăm bine la recuperare și la susținătoare de efort. Multe dintre fete fac eforturi personale în acest domeniu. Este foarte dificil să joci meci de meci peste 30 de minute. Sunt 5-6 jucătoare în această situație. Cu atât mai lăudabilă este prestația lor de până acum. Sper că echipa va rezista fizic, iar mental să fie la fel de puternică”, a pucntat antrenorul Dan Calancea.

La rândul ei, Kristina Arsenic a comentat: „Va fi un meci greu. Nu cred că există partide ușoare în această competiție. Trebuie să continuăm să luptăm, să dăm totul, la fel cum am făcut până acum. Suntem obosite, dar putem trece peste acest aspect și putem câștiga această partidă, trebuie doar să luptăm”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button