Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU, victorie la limită în deplasarea de la Satu Mare

 

Olimpia CSU s-a impus în această seară, în deplasare, 70-69, pe sferturi 15-18, 22-24, 18-12, 15-15, în confruntarea cu CSM Satu Mare din grupa 1-6 a Ligii Naționale de baschet feminin.

Gazdele au fost în față pe tabelă în prima repriză, dar în sfertul al treilea formația antrenată de Dan Calancea, Nenad Marinkovic și Miruna Crasnic a recuperat handicapul. Ultimele 10 minute au fost echilibrate, în final Olimpia CSU reușind să câștige la limită.

Pentru gruparea de la poalele Tâmpei au marcat: Webb – 16 p, Johnson și Higgins – câte 14 p, Ghizilă și Ardelean – câte 12 p, Haas – 2 p.

„Am fost doar cu opt jucătoare la acest meci. Pesovic are o contuzie și am decis să o menajăm. Nu e nimic grav, dar am considerat că e mai bine să nu forțăm. Nici Maria Ferariu nu a făcut deplasarea la Satu Mare, întrucât a jucat la echipa de junioare. Fetele au luptat senzațional. Un meci foarte bun. Suntem în grafic, creștem de la meci la meci. În mod normal vom intra în play-off de pe poziția a patra. Mai avem trei meciuri în care ne vom urma planul, acela de a aduce echipa în vârf de formă pentru play-off. Va începe să joace și Houser, să vedem cât o vom folosi, pentru că și ea trebuie să reintre în ritm”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

Tot astăzi, Phoenix Galați a pierdut pe teren propriu, 45-92, cu Sepsi Sf. Gheorghe. Astfel, cu trei etape înainte de finalul grupei 1-6, Olimpia CSU are un avans de două puncte în fața formației din Moldova.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare