Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU, victorie fără emoții cu Universitatea Cluj

 

Olimpia CSU Brașov nu a avut probleme în confruntarea cu Universitatea Cluj, din prima etapă a returului primei faze a Ligii Naționale de baschet feminin.

La Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, formația antrenată de Dan Calancea, Nenad Marinkovic și Miruna Crasnic a câștigat cu 84-70, pe sferturi 31-14, 20-22, 21-17, 12-17 și se menține pe poziția a doua, cu patru victorii și două înfrângeri în primele șase etape.

În condițiile în care nu a avut 10 jucătoare pe foaia oficială, echipa de la poalele Tâmpei va fi sancționată de Federația Română de Baschet.

Podar – 22 p, Arsenic – 17 p, Pesovic – 13 p, Bartee – 8 p, Ferenczi – 7 p, Filip și Al Ash Hab – câte 6 p, Szmutku – 5 p, au marcat pentru „olimpice”.

După această rundă, Liga Națională se va întretupe pentru trei săptămâni, Naționala de baschet feminin urmând să joace ultimele două meciuri din preliminariile EuroBasket 2019, cu Franța (17 noiembrie) și Finlanda (21 noiembrie), ambele pe teren propriu, la Cluj-Napoca.

„Clujul a jucat foarte bine la Satu Mare și la Târgoviște și ne așteptam la o partidă dificilă. Totuși, nu s-a pus în nici un moment probleme învingătoarei. Am controlat meciul în totalitate și diferența putea fi mult mai mare. Nu am urmărit însă acest lucru. Au fost mici greșeli, dar fetele s-au mobilizat exemplar și au câștigat meritat. Nu cred că se aștepta cineva ca echipa noastră să fie pe poziția a doua în acest moment. Avem doar opt jucătoare în lot. Fetele merită felicitări. Vine o pauză excelentă pentru noi. Vor fi câteva zile de pauză, pentru că fetele au nevoie de odihnă. Încercăm să mai aducem două jucătoare”, a declarat antrenorul Dan Calancea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button