Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU, un nou pas spre calificarea în play-off-ul Ligii Naționale de baschet feminin

 

Olimpia CSU a reușit a șasea victorie în Liga Națională de baschet feminin. În runda a opta, penultima a turului sezonului regulat, formația de la poalele Tâmpei a dispus pe teren propriu, 78-67, pe sferturi 28-20, 18-17, 13-16, 19-14, de CSBT Alexandria.

Disputa a început cu un moment festiv, startul fiind dat de fostul mare jucător de volei, Gheorghe Ferariu.

Cu o etapă înaintea finalului turului, Olimpia CSU ocupă poziția a patra a clasamentului, la un punct în spatele grupărilor de pe podium, Universitatea Cluj, CSM Târgoviște și Sepsi Sf. Gheorghe. Pentru formația brașoveană urmează confruntarea de la Târgoviște, care va avea loc după pauza cauzată de meciurile Naționalei cu Israel și Turcia din preliminariile EuroBasket 2017.

„A fost o victorie fără nici un fel de dubiu. Mă temeam de acest joc, Alexandria este o echipă valoroasă, a pierdut câteva meciuri la diferențe foarte mici. S-a văzut și oboseala. A fost al treilea meci în doar șapte zile. Importnat este că am câștigat cele două puncte de care aveam nevoie. Urmează o pauză de trei săptămâni, după care confruntarea de la Târgoviște, ultima din tur. Este o pauză care vine bine. Totuși, vor fi probleme, pentru că nu vom avea trei jucătoare importante la antrenamente, Alina Crăciun, Dora Ardelean și Ioana Ghizilă, convocate la echipa națională. Nu va fi ușor să ne antrenăm fără ele și să pregătim bine disputa de la Târgoviște”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

Pentru Olimpia CSU au marcat: Houser – 20 p, Higgins – 18 p, Webb – 17 p, Pesovic și Crăciun – câte 9 p, Ardelean – 5 p.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare