Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU, un nou duel cu Sepsi Sf. Gheorghe. Dan Calancea: „Suntem într-o cădere de formă, dar vom încerca să câștigăm”

 

Olimpia CSU a început cu două înfrângeri grupa 1-6 a Ligii Naționale de baschet feminin și ocupă în acet moment poziția a patra a clasamentului, cu 32 p, la un punct în spatele formației Universitatea Cluj și la trei ce ocupanta locului secund, CSM Târgoviște.

Mâine, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, Olimpia CSU se va duela cu Sepsi Sf. Gheorghe, gruparea care va intra în play-off de pe prima poziție a ierarhiei.

„În orice conjunctură, un joc cu Sf. Gheorghe e dificil. Noi avem o cădere firească după vârful de formă pe care l-am atins la turenul Final 8 al Cupei României. Planul este ca următorul vârf de formă din acest sezon să fie în play-off, când se va decide totul. Aceste meciuri din grupa 1-6 le folosim pentru a pregăti play-off-ul, dar și în aceste condiții vom încerca să câștigăm. Sper că fetele vor avea o atitudine diferită de cea din partida cu Satu mare, cel mai slab joc al echipei noastre din ultimii trei ani”, a declarat abtrenorul Dan Calancea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button