Sport

BRAŞOV. Olimpia CSU, succes la scor cu Universitatea Arad

 

Olimpia CSU Braşov a câştigat astăzi, cu 88-43, pe sferturi 27-7, 26-16, 24-8, 11-12, confruntarea cu Universitatea ICIM Arad, din etapa a 21-a a Ligii Naţionale de baschet feminin. 

În partida de astăzi, la Olimpia CSU Braşov a debutat Brittany Logan.
„A fost un joc bun de pregătire pentru noi, în vederea următoarelor partide pe care o să le disputăm în play-off. Toate fetele care au intrat pe teren, inclusiv cele foarte tinere, au reuşit să puncteze. Mâine vom juca din nou cu Aradul, pentru calificarea în final four-ul Cupei României şi nu cred că putem fi încurcaţi. Păcat pentru baschetul românesc, păcat pentru Arad, că această echipă se confruntă cu grave probleme financiare”, a declarat antrenorul formaţiei de la poalele Tâmpei, Dan Calancea.

Pentru Olimpia CSU au marcat: Bartee – 17, Haas – 17, M. Ferariu – 9, Pesovic – 7, Chiş, Mitic şi Sharpe – câte 6, A. Ferariu – 5, Bogăţeanu, Ardelean – câte 4, Chirilă – 3.

Mâine, Olimpia CSU şi Universitatea Arad se vor duela în manşa retur din sferturile de finală ale Cupei României. Pentru a accede în final four-ul competiţiei, care va avea loc la Braşov, „olimpicele” trebuie să se impună la o diferenţă mai mare de 17 puncte.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare