Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU, succes la pas cu Sirius Tg. Mureș

 

Olimpia CSU Brașov a câștigat cu 83-75, pe sferturi 21-22, 28-15, 22-12, 12-26, confruntarea cu Sirius Tg. Mureș, din Liga Națională la baschet feminin, care a avut loc la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”.

Brașovencele au dominat confruntarea și nu au avut emoții, pe final, în ultimul sfert, oaspeteșe reușind să micșoreze diferența de pe tabelă, în condițiile în care tehnicianul Dan Calancea a menajat titularele și a mizat pe jucătoarele tinere.

„O victorie foarte importantă. Dacă ne-am, fi propus să câștigăm la 40-50 de puncte am fi reușit. Nu ne-am dorit și am dat poisibilitatea celor care au jucat mai puțin să evolueze în această dispută. Sunt sportive tinere care au avut în jur de 15 minute și acesta este un lucru extraordinar pentru ele. Am menajat titularele, pentru că ne așteaptă o serie de meciuri grele, care va începe miercuri, tot pe teren propriu, cu CSM Satu Mare. Va fi dificil, dar am încredere că putem câștiga acel duel”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

Pentru Olimpia CSU au marcat: Higgins – 19 p, Pesovic – 14 p, Handford – 13 p, Irimia – 12 p, Kazlauskaite – 10 p, Dumitrache – 6 p, Al Ash Hab – 5 p, Dănălache și Pop – câte 2 p.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button