Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU, start pe teren propriu în play-off

 

Olimpia CSU Brașov debutează pe teren propriu în play-off-ul Ligii Naționale la baschet feminin.

Prima partidă a seriei cu FCC ICIM CSB Arad, din sferturile de finală, va avea loc astăzi, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”. Seria se decide în sistemul cel mai bun din trei meciuri.

„Cu siguranță este cel mai echilibrat duel din sferturile de finală. Am avut posibilitatea să ne alegem un alt adversar, care se confruntă cu mari probleme financiare. Ar fi însemnat să pierdem cu Cluj, ceea ce ar fi fost o lipsă totală de fair play din partea noastră. Fetele au fost admirabile și au luptat exemplar în acel meci. Probabil că majoritatea din baschetul feminin românesc ar fi dorit o manșă între Arad și Cluj, pentru a fi clarificate anumite lucruri. Așa mi-au spus mai mulți iubitori de baschet. Dar în nici un caz nu puteam juca să pierdem acel meci. Avem jucate în ultimile două ediții de campionat câte două finale în fiecare sezon. Ne dorim ca și acum, după «bronzul» din Liga Europei Centrale, să mai disputăm o finală. Ca și în edițiile precedente, multe echipe ne-au dorit ca oponenți, considerându-ne o echipă mai accesibilă, dar toate au greșit”, a declarat antrenorul Dan Calancea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button