Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU, start în grupa 1-6 a Ligii Naționale de baschet feminin. „Nu mai avem presiune. Vom folosi aceste meciuri pentru a pregăti play-off-ul”

 

După ce a ratat dramatic trofeul Cupei României, Olimpia CSU va reveni de la finalul acestei săptămâni în Liga Națională de baschet feminin.

De sâmbătă vor începe partidele grupei 1-6 a campionatului, la finalul căreia se vor face împerechierile pentru play-off.

În prima partidă, Olimpia CSU Brașov va juca la Cluj-Napoca, meciul fiind programat sâmbătă, de la ora 18.00. Vor urma, săptămâna viitoare, două meciuri la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, miercuri cu CSM Satu Mare și sâmbătă cu Sepsi Sf. Gheorghe. Pe 1 martie, „olimpicele” vor juca la Târgoviște, pentru ca turul să se încheie pe 4 martie cu partida de pe teren propriu cu Phoenix Galați.

„Va fi extrem de dificil, se va juca miercuri-sâmbătă pe toată durata acestui minicampionat. Cu siguranță va apărea oboseala, dar dacă nu ar fi existat aceste grupe, 1-6 și 7-10, și s-ar fi trecut direct la play-off, ar fi fost prea puține meciuri în sezon. O altă parte pozitivă este că vor fi confruntări foarte tari, care le vor ține în «priză» pe fete. Pentru noi miza și presiunea a fost în sezonul regulat. Nu a fost ușor să ajungem în top 6, dovadă că formații precum, Arad sau Alexandria nu sunt aici. Din acest punct de vedere, noi nu mai avem presiune. Vom folosi aceste jocuri pentru a pregăti play-off-ul. Pentru mine nu contează pe ce poziție vom termina și cu cine ne vom duela. Cu siguranță, în play-off vom fi mult mai puternici. Va reveni Michaela Houser, Dominique Johnson va mai avea timp să se integreze. Apoi, Ioana Ghizilă a arătat că ne putem baza pe ea, astfel că vom avea o rotație mai puternică”.

Înainte de startul grupei 1-6, clasamentul este:

1. Sepsi Sf. Gheorghe 35 p

2. CSM Târgoviște 32 p

3. Universitatea Cluj-Napoca 30 p

4. Olimpia CSU Brașov 30 p

5. Phoenix Galați 27 p

6. CSM Satu Mare 26 p.

Toate aceste formații și-au asigurat deja prezența în play-off.

În grupa 7-10, situația este:

1. CSBT Alexandria 25 p

2. Universitatea Goldiș ICIM Arad 25 p

3. Sirius Tg. Mureș 21 p

4. Politehnica Iași 19 p.

Doar primele două clasate vor obține biletele pentru play-off.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button