Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU, start greu în Liga Națională de baschet feminin

 

Olimpia CSU Brașov debutează în noul sezon al Ligii Naționale de baschet feminin cu un meci la Sala Sporturilor „D. P Colibași”. Mâine, de la ora 18.00, echipa antrenată de Dan Calancea se va confrunta cu CSM Satu Mare, una dintre candidatele la titlu.

„Sunt cuprins de un sentiment de furie. Sunt câteva lucruri care nu funcționează cum ar trebui la echipa noastră. Avem doar 9 jucătoare, ceea ce e inadmisibil. E frustrant că nu găsim o jucătoare româncă pentru poziția 4-5, deși avem bugetul necesar. Nu e nimeni de vină, dar aceasta este situația. Este dificil să te antrenezi în 9 jucătoare, să nu poți să te pregătești 5 contra 5. E frustrant și că jucătoarele pe care le aducem, după un an pleacă la Sf. Gheorghe. Au fost Webb, Ghizilă, acum Higgins. E păcat că nu le putem păstra, să ne putem propune și noi mai mult, să putem în mod real să atacăm locurile 1-2. În aceste condiții, este foarte dificil. Sperăm că pe parcurs lucrurile se vor regla. Pe mine, toate astea mă ambiționează. Sunt două echipe favorite la titlu, Sf. Gheorghe și Satu Mare. Apoi, suntem noi, Târgoviște și Arad, iar Clujul este puțin sub ca nivel. Ne dorim să ne apărăm medalia de bronz, pe care am cucerit-o sezonul trecut. Important va fi să ne aflăm în vârf de formă în play-off. La jocul cu Satu Mare, oaspetele sunt favorite. E o echipă cu un lot complet, 15 jucătoare foarte valoroase. Probabil, două sportive de la ele câștigă cât toată echipa noastră. Se dau salarii imense nejustificat. Nu mi se pare normal să se dea aceste sume neconforme cu realitatea și cu valoarea campionatului. Și în aceste condiții, vom încerca să speculăm punctele mai slabe ale rivalelor și vom face tot posibilul să câștigăm”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

„Întâlnim o echipă foarte bună, dar meciul pleacă de la 0-0. Vor fi 40 de minute în care se poate întâmpla orice. Cred că va câștiga echipa care își va dori mai mult”, a punctat Alina Podar.

„Ne vom bate, vom lupta în acest meci. Încă ne căutăm, trebuie să legăm relațiile de joc. Trebuia să începem săptămâna trecută, dar meciul de la Cluj a fost amânat. Cred că ne-ar fi ajutat dacă am fi jucat acea partidă”, a menționat Carla Bartee.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button