Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU și-a prezentat achizițiile din această vară

 

Oficialii formației Olimpia CSU Brașov au încheiat perioada de mercato, ultima jucătoare transferată fiind pivotul Jelena Mitic.

Astăzi, cele șase baschetbaliste venite în această vară, Janae Sharpe, Dara Kovacevic, Bjliana Pesovic, Jelena Mitic, Dora Ardelean și Ruxandra Chiș au fost prezentate oficial.

„Venirea la Brașov reprezintă o bună oportunitate pentru mine, pentru a demonstra că sunt o jucătoare de calitate. Este prima mea experiență în afara SUA și am ales Olimpia deoarece am auzit numai cuvinte frumoase despre antrenor și despre oamenii de aici. Sper să facem o figură cât mai frumoasă în campionat, iar în Cupa Romaniei să ne calificăm în Final Four. Sunt de foarte puțin timp aici, dar deja pot spune că iubesc Brașovul. Este un oraș foarte frumos”, a declarat Janae Sharpe.

La rândul său, tehnicianul Dan Calancea a punctat: „Va fi un sezon foarte disputat. Sunt nouă echipe cu șanse relativ egale. Lupta pentru calificarea în play-off, dar și cea pentru titlu se anunță extrem de interesante. Nu va fi deloc ușor, dar ne dorim să depășim performanța din sezonul trecut. Suntem capabili să jucam foarte bine, iar prin prestația echipei ne dorim să aducem cât mai mulți oameni la sala”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button