Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU s-a calificat în semifinalele Ligii Naționale la baschet feminin

 

Olimpia CSU Brașov a avut nevoie de doar două meciuri pentru a trece de FCC ICIM Arad în sferturile Ligii Naționale la baschet feminin.

După 73-66, vineri, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, în primul duel, astăzi formația antrenată de Dan Calancea, Nenad Marinkovic și Miruna Crasnic s-a impus și în deplasare, 74-66, pe sferturi 16-10, 18-9, 22-15, 18-32, a închis seria cu 2-0 la general și s-a calificat în semifinale.

Brașovencele au dominat autoritar primele trei sferturi, după care au luat piciorul de pe accelerație, iar gazdele au reușit să micșoreze diferența de pe tabelă, însă problema învingătoarei nu s-a pus în nici un moment.

Pesovic, Irimia și Higgins – câte 15 p, Handford – 14 p, Radovic – 11 p și Al Ash Hab – 4 p, au marcat pentru Olimpia CSU.

„A fost un meci dificil, exact cum ne-am așteptat. Fetele s-au mobilizat exemplar și am făcut un meci extraordinar. Am avut o diferență considerabilă în economia partidei. Lucrurile au mers bine atât în defensivă, cât și în ofensivă. Nu ne-am relaxat pe finalul sfertului 4, dar eram convins că vom câștiga și am încercat să menajez fetele care au evoluat mai mult. Oricum vom juca o finală, vom vedea care dintre ele. Vom încerca să apărăm «bronzul» de anul trecut. Fetele merită felicitate pentru ce au realizat. Toată lumea a vrut să joace cu noi. Am fost considerați cel mai accesibil adversar. Dar, la fel ca în sezonul trecut, am atins un vârf de formă când contează și din nou am etalat un joc foarte bun. Va fi a șasea finală pentru noi în ultimii trei ani, ceea ce pentru o echipă mică este remacabil”, a declarat antrenorul Dan Calancea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button