Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU, primul meci pe teren propriu în noul an

 

Olimpia CSU se va duela mâine, de la ora 17.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, cu Phoenix Știința Constanța, într-o partidă din faza a doua a sezonului regulat din Liga Națională de baschet feminin.

Brașovencele sunt în luptă directă cu CSM Târgoviște pentru locul al treilea înainte de play-off, fiind la un punct în spatele rivalelor. În condițiile în care formația din Târgoviște joacă la Sf. Gheorghe, după această rundă cele două ar putea fi la egalitate de puncte, dacă „olimpicele” se impun. Trupa din Constanța a urcat între cele mai bune șapte echipe din țară după ce a câștigat prima parte a grupei secunde a campionatului.

„Eu sunt constănțean și țin să subliniez extraordinara performanță pe care Cristi Mănăstireanu, creatorul Phoenix Știința Constanța, a realizat-o. Să faci totul de la zero și să duci proiectul până aproape de cel mai înalt punct este fabulos. Suntem convinși că ne așteaptă o luptă extrem de dificilă. După calificarea în prima grupă, Constanța a dat o replică solidă în toate meciurile disputate până acum. Faptul că în deplasarea de la Sf. Gheorghe, mai bine de trei sferturi partida a fost extrem de echilibrată, cu momente în care Constanța chiar a fost la conducere, spune totul despre valoarea oponentului pe care îl vom întâlni sâmbătă. Nu vom trata meciul cu superioritate. Ca lot și probabil și ca buget, Constanța este o echipă mai completă decât noi. Din păcate, ceea ce am anticipat în privința supraefortului la care sunt supuse componentele echipei, se confirmă. Romina Filip are rupturi fibrilare, atât la coapsă, cât și la gambă. Cum la sfârșitul acestei săptămâni este și turneul U18, nu vom putea conta decât pe câteva jucătoare și la acest meci. Totuși, și în aceste condiții, nu ne gândim decât la victorie”, a declarat antrenorul Dan Calancea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button