Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU, prima înfrângere pe teren propriu

 

Olimpia CSU Brașov a suferit prima înfrângere pe propriul teren în noul sezon al Ligii Naționale de baschet feminin.

La Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, formația antrenată de Dan Calancea, Nenad Marinkovic și Miruna Crasnic, a cedat, 72-91, pe sferturi 25-29, 17-19, 15-14, 15-29, în fața grupării CSM Târgoviște.

Oaspetele au controlat disputa, au fost mai mereu în față pe tabelă și au știut să gestioneze avantajul, chiar dacă în câteva momente „olimpicele” au reușit să strângă diferența.

„Oarecum este o înfrângere firească. Realmente, fetele nu au mai rezistat din punct de federe fizic. Apărarea nu avea cum să funcționeze în aceste condiții. Târgoviște a câștigat meritat. Sunt câteva jucătoare care meci de meci au evoluat peste 35 de minute. Este clar că nu putem evolua cu doar câteva sportive. Și în aceste condiții, trebuie să le felicit pentru ceea ce au făcut în această partidă. Sper să avem evoluții mai bune în meciurile următoare. ”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

Pentru Olimpia CSU au marcat: Ferenczi – 20 p, Podar – 16 p, Arsenic și Bartee – câte 13 p, Pesovic – 9 p și Szmutku – 1 p.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button