Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU, pe locul 3 în play-off. Duel cu ICIM Arad în sferturi

 

Olimpia CSU Brașov a încheiat pe poziția a treia sezonul regulat al Ligii Naționale la baschet feminin.

La Alexandria, în cel de-al doilea turneu al grupei 1-5, formația antrnată de Dan Calancea, Nenad Marinkovik și Miruna Crasnic a câștigat meciul decisiv pentru poziția a treia, 73-64, pe sferturi 19-19, 12-15, 27-8, 15-22, cu Universitatea Cluj-Napoca.

Handford – 23 p, Higgins – 14 p, Irimia – 11 p, Pesovic și Radovic – câte 10 p, Al Ash Hab – 5 p au marcat pentru echipa de la poalele Tâmpei.

Apoi, într-o partidă care nu a avut miză, formația noastră a pierdut fără drept de apel, 56-104, în fața celor de la Sepsi Sf. Gheorghe.

Cu 31 p (11 victorii / 9 înfrângeri), Olimpia CSU Brașov va intra în play-off de pe poziția a treia, iar în sferturile de finală se va duela cu FCC ICIM CSB Arad. Seria se va decide în sistemul cel mai bun dun trei partide. Primul duel va avea loc vineri, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, al doilea fiind programat pe 27 martie, la Arad. Dacă va fi nevoie de un meci decisiv, acesta se va juca sub Tâmpa pe 30 martie.

Celelalte trei sferturi de finală sunt: Sepsi Sf. Gheorghe – Universitatea Alba Iulia, CSM Satu Mare – SCM Timișoara și ACSBT Alexandria – Universitatea Cluj-Napoca.

FOTO: SportPictures


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare