Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU, obligată să câștige pentru a rămâne „în viață” în semifinala cu CSM Satu Mare

 

A doua partidă a seriei Olimpia CSU Brașov – CSM Satu Mare, din semifinalele Ligii Naționale la baschet feminin, va avea loc mâine seară, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”.

Primul duel a fost câștigat clar de formația din Satu Mare, 101-60, astfel că, pentru a rămâne „în viață” în seria care se decide în sistemul cel mai bun din trei meciuri, „olimpicele” sunt obligate să câștige confruntare din această seară.

„Vom face tot posibilul să egalăm scorul la general și să ducem seria în meciul decisiv de la Satu Mare. Diferența de scor din primul duel nu este cea reală dintre noi și rivali. Am fost în joc în primele 18 minute, dar când nu am mai putut face față jocului excelent făcut de gazde am schimbat strategia. Sunt convins că putem câștiga acasă și să ne dăm o șansă într-un eventual meci decisiv. Satu Mare este favorită certă din toate punctele de vedere. Din păcate, venim după o evoluție nereușită, dar sper că acum vom avea o altă față”, a declarat antrenorul Dan Calancea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button