Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU, noroc la tragerea la sorți a sferturilor Cupei României

 

Olimpia CSU Brașov a avut noroc la tragerea la sorți a meciurilor din sferturile de finală ale Cupei României la baschet feminin.

Echipa antrenată de Dan Calancea va întâlni o echipă din grupa B a Ligii Naționale, ACS KSE Tg. Secuiesc. Calificarea se va juca în dublă manșă, meciurile fiind programate pe 27 februarie și 6 martie 2019.

„În primul tur am fost singura echipă care a avut adversar din grupa A, acum am avut noroc. Este clar să suntem favoriți în această dublă manșă, dar asta nu înseamnă că suntem calificați deja în Final 4. Am jucat un meci de pregătire la Tg. Secuiesc și este o echipă incomodă. Are o jucătoare din SUA, care ar putea evolua la orice formație din prima grupă a Ligii Naționale. Vom trata cu maximă seriozitate această dublă manșă. Vom face tot ce putem pentru a juca din nou finala Cupei României”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

Celelalte partide din sferturi sunt: Phoenix Știința Constanța – CSM Alexandria, Sepsi Sf. Gheorghe – ICIM Arad și CSM Târgoviște – CSM Satu Mare.

Cele patru învingătoare se vor califica în Final 4.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button