Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU, nici o șansă în meciul cu ICIM Arad

 

Olimpia CSU Brașov a pierdut clar, 53-70, pe sferturi 19-22, 14-12, 12-20, 8-16, confruntarea cu ICIM Arad, din Liga Națională de baschet feminin.

Confruntarea de la Sala Sporturilor „D. P. Colibași” a fost la discreția oaspetelor, care au dominat autoritar lupta sub panou, unde masivele Williams și Lee au făcut legea în ambele faze.

După această înfrângere, brașovencele și-au diminuat șansele în lupta pentru locul al treilea la finalul sezonului regulat, care ar fi adus un traseu mai ușor în play-off. Astfel, sunt șanse mari ca în sferturile de finală adversara grupării de la poalele Tâmpei să fie chiar ICIM Arad, care momentan ocupă locul 5, la două victorii în spatele brașovencelor.

„Suntem într-o formulă nouă în acest moment. Este foarte dificil să integrăm jucătoarele noi într-o perioadă atât de scurtă. Devran Tanacan a venit de câteva zile, iar Brandi Wingate a ajuns acum două săptămâni. Aradul a jucat foarte bine și a câștigat meritat. Sperăm că până la începerea play-off-ului să reglăm lucrurile care încă nu funcționează. Sunt convinis că de la meci la meci vom juca mai bine. A fost evident că în atac multe sisteme nu au funcționat, pentru că nu sunt cunoscute foarte bine de jucătoarele noi. Aradul, prin achizițiile făcute, se anunță una dintre pretendentele la titlu în acest sezon. Să vedem dacă ne vom permite să mai aducem o jucătoare. Eu așa îmi doresc”, a declarat antrneorul Dan Calancea.

Pentru Olimpia CSU au marcat: Wingate – 18 p, Filip – 12 p, Pesovic – 11 p, Bartee – 10 p, Podar – 2 p.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button