Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU, meci ușor pe terenul „lanternei”

 

În runda a 15-a a Ligii Naționale de baschet feminin, Olimpia CSU Brașov va avea o misiune facilă. Trupa antrenată de Dan Calancea, Nenad Marinkovic și Miruna Crasnic se va duela mâine, de la ora 16.00, în deplasare, cu Politehnica Național Iași, formația de pe ulitma poziție a clasamentului, care are mari probleme financiare, în urma cărora și-a pierdut toate jucătoarele importante.

Va fi ultimul test pentru „olimpice” înaintea derby-ului cu lidera Sepsi Sf. Gheorghe, programat pe 21 ianuarie, în etapa a 16-a, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”

„Meciul de la Iași îl vom folosi pentru a pregăti următoarea confruntare, cea cu Sf. Gheorghe. Mi-aș fi dorit un adversar mai puternic înaintea derby-ului cu Sepsi, dar și disputa de la Iași este una de campionat și, chiar dacă diferența de valoare este mare între cele două echipe, trebuie să o tratăm serios și să câștigăm cele două puncte. Trebuie să ne impunem și sunt convins că vom face acest lucru”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

„Probabil, meciul va fi unul prea ușor pentru noi. Vom încerca să îl folosim ca pe unul de pregătire pentru ceea ce urmează. Oricum, indiferent de adversar noi dăm totul partidă de partidă pentru a câștiga”, a punctat Kristina Higgins.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button