Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU, meci perfect la Tg. Mureș

 

Olimpia CSU Brașov s-a impus în această seară la Tg. Mureș, 80-51, pe sferturi 25-15, 27-12, 15-15, 13-9, în etapa a doua a Ligii Naționale de baschet feminin. „Olimpicele” au început tare partida și au reușit un parțial de 18-0 în primele cinci minute, iar apoi au controlat fără probleme disputa.

„A fost mai ușor decât ne așteptam. Am început foarte bine, 18-0 și asta a contat. Fetele au jucat extraordinar ambele faze. A fost un meci excelent pentru faza în care ne aflăm. Am avut ocazia să rulez întreg lotul în acest duel și sunt mulțumit. Mai e de lucrat, mai avem de pus la punct multe lucruri, dar e O.K. ce se întâmplă. Modul în care au luptat fetele în acest joc este de remarcat. Am avut și o galerie cu noi și acest lucru a contat mult”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

Pentru Olimpia CSU au marcat: Pesovic și Webb – câte 20 p, Houser – 19 p, Higgins – 10 p, Ghizilă – 5 p, Crăciun – 4 p, Ardelean – 2 p.

În etapa a treia a sezonului regulat, „olimpicele” vor juca pe teren propriu cu Univ Goldiș ICIM Arad, sâmbătă, de la ora 17.30.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare