Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU, meci pe terenul liderului neînvins

 

Olimpia CSU Brașov va încheia turul fazei a doua a sezonului regulat din Liga Națională de baschet feminin cu o partidă pe terelul liderului neînvins, Sepsi Sf. Gheorghe. Confruntarea va avea loc mâine, de la ora 19.00.

„Ceea ce au realizat fetele până acum este ieșit din comun, ținând cont de modul în care am traversat această perioadă. Este greu să începi o partidă cu un moral bun când la încălzire sunt doar șase sportive. Sunt mândru de jucătoarele mele. Pentru că după etapa cu Sepsi noi vom sta, am decis că aceste două săptămâni să fie de relaxare. Ne vom reîncarca bateriile și sper să atacăm meciurile din retur într-o altă stare. Cu excepția meciului de la Constanța, vom juca numai pe propriul teren. Vom încerca, din nou numai cu șase jucătoare, să dăm o replică bună celei mai puternice echipe din campionat, Sepsi Sf. Gheorghe”, a declarat antrenorul Dan Calancea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button