Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU, meci important la Arad

 

În etapa a 12-a a Ligi Naționale de baschet feminin, Olimpia CSU Brașov joacă mâine, de la ora 18.00, în deplasare, cu Univ Goldiș ICIM Arad.

Un succes la Arad ar ține gruparea brașoveană pe podium și ar asigura în mare măsură prezența în top 6 la finalul sezonului regulat. Totodată, echipa de la poalele Tâmpei ar avea în continuare o poziție excelentă în lupta pentru locul secund, în condițiile în care va juca pe teren propriu în retur cu formațiile contracandidate, Universitatea Cluj și CSM Târgoviște

„Un meci dificil, împotriva formației care în ultimii ani a cucerit cele mai multe titluri de campioană a României. Aradul a reușit în etapa precedentă să învingă Clujul în deplasare, rezultat care spune multe despre valoarea acestei echipe. Sperăm să avem o prestație bună și să ne întoarcem cu o victorie de la Arad”, a declarat antrenorul „olimpicelor”, Dan Calancea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button