Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU, meci important cu Phoenix Galați

 

Olimpia CSU își poate consolida mâine poziția a patra a clasamentului în grupa 1-6 a Ligii Naționale de baschet feminin, care oferă avantajul unui posibil meci decisiv pe teren propriu în prima fază a play-off-ului, sferturile de finală.

Formația antrenată de Dan Calancea, Nenad Marinkovic și Miruna Crasnic o va întâni, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, de la ora 17.00, pe Phoenix Galați, gruparea care ocupă pozția a 5-a a ierarhiei.

„Suntem într-o perioadă în care creștem de la meci la meci, obiectivul fiind atingerea unui nou vârf de formă în play-off. Avem nevoie de o victorie în această partidă, care ne-ar asigura în mare măsură poziția a patra la finalul acestei a doua părți a campionatului. În funcție de alte rezultate putem chiar să mai urcăm în clasament până la startul play-offului, important este să ne câștigăm noi meciurile”, a menționat tehnicianul Dan Calancea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button