Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU, meci decisiv pentru locu 3

 

Olimpia CSU se va duela mâine, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, cu CSM Târgoviște.

Meciul este unul decisiv în lupta pentru poziția a treia. Pentru a încheia sezonul regulat pe podium, echipa noastră este obligată să câștige. De aici, apar neclaritățile.

Rămâne de văzut cum se va face departajarea a două echipe aflate la egalitate de puncte.

Dacă se vor lua în considerare meciurile directe dintre cele două formații din ambele faze ale campionatului, atunci echipa noastră ar trebui să se impună la cel puțin 16 puncte. Totuși, din faza a doua, în prima grupă valorică au fost mai multe echipe, Constanța promovând din grupa a doua. Astfel, în caz de egalitate de puncte, logic, clasamentul final ar trebui făcut luându-se în considerare rezultatele din faza a doua. Dacă va fi așa, pentru a obține locul 3, Olimpia CSU trebuie să câștige la cel puțin 9 lungimi, sau la 8, dacă oaspetele nu vor marca 61 de puncte.

Rezultatele din meciurile Olimpia CSU Brașov – CSM Târgoviște din acest sezon de până acum au fost, 72-91, 92-80 (în prima parte), 61-69 (în partea a doua).

Rămâne de văzut ce va decide Federația Română de Baschet.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare