Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU, meci cu Sepsi Sf. Gheorghe înainte de play-off

 

Olimpia CSU Brașov va juca sâmbătă, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, ultimul meci din sezonul regulat al Ligii Naționale la baschet feminin.

Formația antrenată de Dan Calancea, Nenad Marinkovic și Miruna Crasnic se va duela cu Sepsi Sf. Gheorghe, într-o partidă care are miză doar pentru oaspete. „Olimpicele” sunt deja sigure de locul 3 la intrarea în play-off, indiferent de rezultatul de sâmbătă, și mai așteaptă doar numele rivalei din sferturi, care se va decide între Universitatea Cluj și Phoenix Constanța.

„Este dificil de gestionat o situație de genul celeia pe care am traversat-o noi în aceste prime două parți din campionat. Cu atât mai meritoriu este acest loc 3 ocupat în acest moment. Ne așteaptă un meci foarte dificil, cu miză mult mai mare pentru Sepsi. Noi, indiferent de rezultatul de sâmbătă, vom termina pe locul 3 sezonul regulat. Cei de la Sepsi sunt obligați să câștige, pentru ca meciul din ultima etapă cu Satu Mare să decidă campioana sezonului regulat. Indiscutabil, echipa din Sf. Gheorghe este favorită certă, dar noi vom face tot ce putem pentru a câștiga. Sunt convins că avem și argumente. Nu avem presiune și sper că fetele se vor mobiliza și vom face un nou meci foarte bun. Sunt convins că suntem capabili să dăm o replică puternică și sunt convins chiar că putem câștiga. Pentru noi, va fi ultimul meci din sezonul regulat, în ultima etapă vom sta. Cel mai important este să fim în formă maximă în play-off. În prima fază ne vom duela fie cu Universitatea Cluj, fie cu Phoenix Constanța”, a declarat antrenorul Dan Calancea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare