Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU, la un pas de „bronz”

 

A doua partidă a finalei mici a Ligii Naționale de baschet feminin, Olimpia CSU Brașov – CSM Târgoviște, se joacă duminică, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”.

Formația de la poalele Tâmpei conduce cu 1-0 în seria care se dispută în sistemul cel mai bun din trei confruntări, iar dacă se va impune în fața propriilor suporteri va câștiga medalia de bronz. Ar fi a doua distincție a sezonului pentru „olimpice”, după „argintul” din Cupa României.

„Consider că precauția trebuie să fie cuvântul de ordine în rândul echipei noastre și sunt convins că jucătoarele conștientizează acest lucru. Am făcut un prim pas important, dar seria se încheie în momentul în care o echipă obține două victorii, iar în acest moment este doar 1-0 pentru noi. Trebuie să fim conectați și concentrați. CSM Târgoviște este o formație mult prea experimentată ca să renunțe ușor. În sferturile de finală au pierdut acasă primul meci cu Satu Mare, dar apoi au reușit să întoarcă. Sunt convins că fetele se vor mobiliza exemplar. Nu va fi ușor, dar ne dorim să «închidem» seria duminică”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

FOTO: Facebook Olimpia Brasov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button