Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU, la o victorie de „bronzul” Ligii Naționale la baschet feminin

 

Olimpia CSU Brașov a început perfect finala mică a Ligii Naționale de baschet feminin, în care se duelează cu Universitatea Cluj-Napoca.

Formația antrenată de Dan Calancea, Nenad Marinkovic și Miruna Crasnic a câștigat fără emoții, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, prima partidă a seriei care se dispută în sistemul cel mai bun din trei meciuri.

Olimpia CSU s-a impus cu 86-70, pe sferturi 23-16, 22-15, 22-25, 19-14, după o confruntare pe care a controlat-o pe toată durata ei.

Pesovic – 20 p, Irimia – 19 p, Higgins – 16 p + 20 recuperări (double-double), Handford – 15 p, Radovic – 8 p, Jez – 4 p, Dumitrache și Al Ash Hab – câte 2 p au fost marcatoarele gazdelor.

„Este doar prima victorie, medalia de bronz se obține când reușești să câștigi două partide. Fetele au făcut un meci excelent, au jucat extraordinar atât în apărare, cât și în atac. Toate merită felicitate pentru ce au făcut pe teren. Avem 1-0 și suntem montați pentru meciul al doilea al seriei. Șansele sunt egale cred eu, chiar dacă avem un avantaj. Orice s-ar întâmpla, ceea ce au făcut fetele în acest sezon este extraordinar. Este o performanță pentru sportul brașovean”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

Partida a doua a seriei va avea loc duminică, la Cluj.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button