Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU joacă la Alexandria

 

În penultima etapă a sezonului regulat din Liga Națională de baschet feminin, Olimpia CSU Brașov se va duela sâmbătă, de la ora 18.00, în deplasare, cu CSBT Alexandria.

Pentru gazde, confruntarea este una extrem de importantă, gruparea din Alexandria având nevoie de victorie pentru a mai spera la calificarea în grupa 1-6 la finalul sezonului regulat. De partea cealaltă, brașovencele sunt pe locul secund și au șanse mari să termine acolo, „bătălia” decisivă urmând să fie în ultima rundă, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, cu CSM Târgoviște.

„Ne așteaptă un meci dificil cu o echipă incomodă, care în ultima etapă a făcut un meci foarte bun și a fost foarte aproape să producă o surpriză, tot pe teren propriu, cu Universitatea Cluj. Presiunea este pe formația din Alexandria și sper să profităm de acest lucru. Vom juca într-o sală foarte mică și care are o suprafață din tartan. Sper să ne acomodăm repede la condițiile de acolo și să evoluăm la nivelul nostru. Am pregătit foarte bine acest meci și ne dorim să câștigăm”, a declarat Miruna Crasnic, antrenoarea secundă a „olimpicelor”.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare