Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU, înfrângere surprinzătoare cu Phoenix Galați

 

Olimpia CSU a pierdut astăzi, surprinzător, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, 76-89, pe sferturi 22-19, 19-24, 22-20, 13-26), în fața formației Phoenix Galați, cu care se luptă pentru poziția a parta la finalul grupei 1-6 a Ligii Naționale de baschet feminin.

„Olimpicele” au făcut multe greșeli inexplicabile și mai au de lucrat pentru a atinge un nou vârf de formă pe care antrenorul Dan Calancea îl vrea în play-off. După înfrângerea de astăzi, Olimpia CSU rămâne pe pozția a parta a clasamentului, dar mai are un singur punct peste formația gălățeană.

Pentru gruparea de la poalele Tâmpei au marcat: Pesovic – 19 p, Ghizilă și Johnson – câte 18 p, Higgins – 11 p, Webb – 10 p.

„Ritmul în care se joacă această grupă 1-6, cu meciuri miercurea și sâmbăta nu ne ajută deloc. Astăzi rivalele au evoluat mult mai bine, au fost mai agresive și au meritat victoria. Pe fondul oboselii apar greșeli cum am făcut noi acum. Nu ne-au surprins, am pregătit apărarea pe care o face Galațiul, dar fetele nu s-au concentrat și am greșit nepermis. Noi continuăm să ne pregătim pentru play-off, ținta noastră principală. Acolo vom da tot ce avem mai bun. În două săptămâni va reveni și Houser și acest lucru ne va ajuta. Punctul cel mai delicat este să le recuperăm fizic pe fete pentru play-off”, a declarat antrenorul Dan Calancea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare