Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU, înfrângere la 9 puncte în meciul tur cu ICIM Arad, Calificarea se joacă la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”

 

Olimpia CSU Brașov a pierdut în această seară, 61-70, pe sferturi 15-25, 19-13, 12-14, 15-18, confruntarea tur cu ICIM Arad, din prima fază a Cupei României la baschet feminin.

„A fost doar primul meci, calificarea se decide în două manșe. Aradul a jucat mult mai bine decât noi și a câștigat meritat. Am avut căderi normale pentru perioada în care suntem acum. Mai mult, noi am avut doar două joacuri de pregătire față de șase sau șapte câte a avut rivala noastră. Oricum totul se va decide sâmbătă la Brașov. Sunt convins că putem întoarce rezultatul și suntem capabili să ne calificăm”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

Pentru Olimpia CSU au marcat: Pesovic – 17 p, Ferenczi – 15 p, Podar – 12 p, Arsenic – 8 p, Bartee – 5 p, Filip și Al Ash Hab – câte 2 p.

Manșa retur va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button