Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU, înfrângere dură la Sf. Gheorghe

 

Olimpia CSU a pierdut clar disputa din deplasare cu Sepsi Sf. Gheorghe, din etapa a treia a primei faze a Ligii Naționale de baschet feminin.

Covăsnencele s-au impus cu 96-57, pe sferturi 30-11, 27-20, 21-10, 18-16, după un meci pe care l-au controlat autoritar de la început până la sfârșit.

Podar – 23 p, Arsenic și Al Ash Hab – câte 11 p, Bartee și Warthen – câte 4 p, Ferenczi și Szmutku – câte 2 p, au marcat pentru Olimpia CSU Brașov.

„Din păcate, nu am contat în acest joc decât în foarte puține momente. Absența Biljanei Pesovic și accidentarea Flaviei Ferenczi și-au pus amprenta în evoluția echipei noastre. Sf. Gheorghe este o echipă solidă, le doresc succes în competiția europeană în care evoluează. Pesovic a jucat cu probleme medicale și la Cluj. Nu este o accidentare foarte gravă, sperăm ca într-o săptămână să se refacă și să fie aptă de joc. Accidentările fac parte din viața unei echipe. La noi se simt mai mult, pentru că lotul este subțire numeric. Sper să ne întărim cu încă două jucătoare”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

Pentru Olimpia CSU urmează trei meciuri la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, cu ICIM Arad, CSM Târgoviște și Universitatea Cluj.

FOTO: Facebook Olimpia CSU Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button