Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU, înfrângere clară cu Târgoviște. „Nu am contat în acest meci”

  • olimpia1_274460.jpeg
 

Olimpia CSU Brașov a pierdut clar confruntarea cu CSM Târgoviște, 57-78, pe sferturi 13-20, 21-18, 9-23, 14-17.

Disputa de la Sala Sporturilor „D. P. Colibași” a fost o restanță din etapa a treia a Ligii Naționale de baschet feminin, grupa Est.

Punctele formației de la poalele Tâmpei au fost marcate de: Lyons – 20, Armanu – 13, Pesovic – 11, Voica – 5, D. Zubac – 4, Dumitru – 3, Filip – 1.

De partea cealaltă, Chivu a fost cea mai bună marcatoare, cu 28 p.

„Am avut un adversar cu mare experiență. În acest meci, experiența s-a impus în fața tinereții. Așteptăm meciul retur de la Târgoviște, în care sunt convins că vom da o altă replică, pentru că vom fi într-o altă perioadă a pregătirii. Acum a câștigat Târgoviște meritat. Din păcate, noi nu am contat în acest meci. Jucătoarele noastre au fost într-o zi foarte slabă”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

În clasament, Olimpia CSU ocupă poziția a 5-a, cu două victorii și două înfrângeri, la egalitate cu Phoenix Constanța și Agronomia București. Lider detașat, cu 4 victorii, CSM Târvoviște fiind pe locul secund, cu  3 victorii și o înfrângere.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare