Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU încheie sezonul regulat

 

Olimpia CSU Brașov va susține în acest week-end, ultimele două partide ale sezonului regulat din Liga Națională de baschet feminin. La Alexandria, unde va avea loc al doilea turneu al grupei 1-5, formația noastră se va duela cu Universitatea Cluj, mâine, de la ora 19.30, și cu Sepsi Sf. Gheorghe, sâmbătă, de la ora 17.00. Cu un succes în disputa de astăzi, „olimpicele” își vor asigura poziția a treia. Dacă va pierde, formația noastră va aștepta partida dintre Alexandria și Cluj, programată duminică, pentru a vedea de pe ce poziție va intra în play-off și cu cine se va duela în sferturile de finală. Locul 3 ar aduce o confruntare cu FCC ICIM CSB Arad în primul tur al play-off-ului.

„E important ca în aceste două jocuri să remediem ceea ce nu a funcționat în ultimul timp. Rezultatele nu sunt importante. Contează doar să ajungem într-o formă bună pentru că la finalul săptmânii viitoare începe play-off-ul. Sunt multe calcule, preferințe. Pentru noi nu e foarte important adversarul pe care îl vom avea în play-off, ci doar ca echipa să funcționeze la parametri maximi. Suntem capabili să mergem în semifinale, indiferent de rivalul pe care îl vom avea în față”, a declarat antrenorul Dan Calancea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button