Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU începe returul Ligii Naționale de baschet feminin cu o deplasare la Satu Mare

 

Olimpia CSU Brașov va începe returul sezonului regulat al Ligii Naționale de baschet feminin cu o partidă în deplasare, la Satu Mare. Disputa va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00. Deși echipa sa, care în etapa precedentă s-a impus pe terenul uneia dintre favoritele la titlu, CSM Târgoviște, va avea în față un adversar din partea a doua a clasamentului, care până acum a reușit doar două victorii, tehnicianul Dan Calancea a comentat: „Venim după o partidă extraordinară, în deplasare, la Târgoviște, unde fetele s-au mobilizat exemplar. Sper să facă acest lucru și în partida următoare, cea de la Satu Mare. Va fi o nouă confruntare extrem de grea pentru noi, mai dificilă decât cea de la Târgoviște. Noi jucăm orice meci cu gândul la victorie. S-a întâmplat să pierdem două partide în tur, la Cluj și la Sf. Gheorghe. Sperăm că în partea a doua a campionatului să avem un parcurs cel puțin la fel de bun. Oricum, totul se va decide în play-off. Până atunci este timp să ne pregătim și sper să atingem o formă și un nivel care să ne permită să ne luptăm pentru un loc cât mai bun”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

La rândul ei, Alina Crăciun a comentat: „Nu va fi ușor la Satu Mare, dar sperăm să reușim o nouă victorie. Venim după o evoluție bună la Târgoviște, rezultatul de acolo ne dă încredere și suntem gata să ne luptăm pentru un succes și la Satu Mare. Scopul nostru este să ajungem în play-off și ne dorim să jucăm finala campionatului”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button