Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU încearcă surpriza la Sf. Gheorghe

 

Primele două clasate în Liga Națională de baschet feminin, Sepsi Sf. Gheorghe și Olimpia CSU Brașov, se vor duela sâmbătă, de la ora 19.00, în Covasna, în runda a treia a sezonului.

„Vreau să subliniez că este admirabil modul în care este susținut sportul într-un oraș de 50.000 de locuitori. Tot respectul pentru cei de la Sf. Gheorghe. Ne așteaptă o partidă dificilă. Noi vom încerca să jucâm cât putem de bine în fața unei echipe care este favorită certă la titlu și în acest sezon. Noi am avut evoluții bune în deplasare. Vom încerca o nouă surpriză. Și acum va trebui să o trecem pe foaie pe Miruna Crasnic, pentru a nu fi penalizați. Și în această săptămână se suprapun meciurile de junioare cu etapa de Liga Națională. Dacă faci o regulă pentru tinerele jucătoare și vrei ca ele să joace în Liga Națională, trebuie să faci ceva ca și programul competițional să le permită. Să nu se mai suprapună etapele de la U18 cu cele de la senioare. Este firesc că trebuie să mai aducem jucătoare. Suntem în discuții, analizăm. Nu suntem presați de timp, formatul campionatului ne permite să nu ne grăbim și vrem să luăm cele mai bune decizii”, a punctat antrenorul Dan Calancea.

„Este un meci greu, dar trebuie să dam totul, să ne dorim să câștigăm, să fim o echipă și cred că putem face o figură frumoasă, deși rivalele au prima șansă. După cum a început sezonul, noi și Sf. Gheorghe ne vom «bate» pentru titlu. Oricum, noi avem mult de muncit, abia a debutat campionatul. VOm vedea ce va fi pe viitor”, a menționat Flavia Ferenczi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button