Sport

BRAŞOV. Olimpia CSU încearcă surpriza în Cupa României

 

Turneul Final Four al Cupei României la baschet feminin va avea loc în acest week-end, la Sf. Gheorghe.

În prima semifinală, mâine, de la ora 16.30, față în față vor fi Phoenix Constanța și CSM Satu Mare. Apoi, de la ora 19.00, Olimpia CSU Brașov se va duela cu Sepsi Sf. Gheorghe. Finala competiției va avea loc duminică, de la ora 19.00.

„Este greu să ai constanță în prezența în Final Four-ul Cupei României. Noi suntem pentru al patrulea an consecutiv în acest turneu și cred că este un rezultat deosebit. Favorită certă în această semifinală este echipa din Sf. Gheorghe. Vom face tot posibilul să dăm o replică puternică. Surprize s-au mai văzut în sport, dar pentru a învinge Sepsi Sf. Gheorghe la ea aceasă trebuie ca toate jucătoarele să facă o partidă extraordinară, iar rivalele să prindă o zi mai slabă. Am încercat să le induc jucătoarelor ideea că trebuie să luptăm pentru șansa noastră, oricât de mică este aceasta. Sunt convins că fetele vor da totul”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

„Avem șansa noastră. Voi crede mereu în echipa mea. Ne-am pregătit, suntem gata și cred că putem câștiga acest meci dacă vom da totul timp de 40 de minute”, a puncte Brandi Wingate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare