Sport

BRAȘOV. Olimpia CSU încearcă „remontada”. Dan Calancea: „Este foarte greu să revenim de la 0-2, dar ne vom juca șansa”

 

Meciul 3 al semifinalei Ligii Naționale de baschet feminin CSM Satu Mare – Olimpia CSU Brașov va avea loc astăzi, de la oral 17.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”.

După două partide, CSM Satu Mare conduce cu 2-0 la general în seria care se decide în sistemul cel mai bun din cinci confruntări. Dacă brașovencele vor reuși să câștige, meciul 4 va avea loc tot sub Tâmpa, joi. În cazul unui succes al oaspetelor, acestea vor obține biletul pentru finală.

„Satu Mare este favorită certă. Este o echipă completă, o candidată la titlu în acest sezon. Din punctul meu de vedere, partidele din deplasare au fost bune pentru noi Chiar dacă am pierdut, fetele au avut momente în care au jucat bine. Vom face tot posibilul să câștigăm și să prelungim seria. Este foarte greu să revenim de la 0-2, suntem realiști, dar ne vom juca șansa în continuare”, a declarat antrenorul Dan Calancea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button