Sport

BRAŞOV. Olimpia CSU e în semifinalele LNBF

 

Olimpia CSU Brașov e din nou între primele patru formaţii din Liga Naţională de baschet feminin.

Echipa de la poalele Tâmpei s-a calificat în semifinalele LNBF, după ce a dispus în sferturi, cu 2-0 la general, de CSM Târgovişte. Ambele partide au avut loc la Sala Sporturilor „D. P. Colibaşi”.

Marţi, în primul meci, echipa antrenată de Dan Calancea şi Nenad Marinkovic s-a impus cu 77-72, la capătul unui meci echilibrat.

Pentru „olimpice” au marcat: Pesovic – 30 p, Corda – 23 p, Nan – 11 p, Dickey – 7 p, Al Ash Hab – 6 p.

A doua partidă a avut nevoie de prelungiri, după ce în ultimele 25 de secunde ale timpului regulamentar, formaţia noastră a recuperat un deficit de 5 puncte. Olimpia CSU s-a impus cu 80-73 (24-19; 9-14; 15-18; 19-16; 13-6).

Biljana Pesovic a făcut un nou meci fabulos, marcând 33 de puncte. Au mai înscris: Corda – 23 p, Dickey – 12 p, Nan – 8 p şi Al Ash Hab – 4 p.

„Ceea ce s-a întâmplat în aceste meciuri este incredibil. Cuvintele sunt prea sărace pentru a sublinia ceea ce au reușit aceste minunate fete. Cu un efectiv extrem de redus, doar 6 jucătoare valide, am reușit încă o minune, calificarea în semifinale. «Peso» este un exemplu pentru toți tinerii care practică baschet în România”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

În semifinale, Olimpia CSU se va confrunta cu Sepsi Sf. Gheorghe. Seria se va decide in sistemul cel mai bun din 5 meciuri, primele două fiind programate în Covasna, pe 21 şi 22 aprilie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare